Ajándékozza régi mobilja árát a beteg gyerekeknek!

A RENDO számára kiemelten fontos, hogy az üzleti sikereken túl tevékenységével az egész társadalom sikeréhez is hozzájáruljon. Ezért lehetőségeinkhez mérten olyan alapítványokat és szervezeteket támogatunk, amelyek elkötelezett munkájuk révén nap mint nap érezhetően jobbá teszik mindannyiunk életét. Az Ön támogatásával még több pénzt tudunk jótékony célra fordítani!

 

Nem kell mást tennie, mint beküldeni régi, már nem használt, akár hibás mobilját. A beküldött készülékeket értékesítjük vagy gondoskodunk az újrahasznosításukról és az értük kapott teljes összeget negyedévente más alapítványnak vagy szervezetnek adjuk. A jelenlegi támogatási időszak kedvezményezettje a Csodalámpa Alapítvány.

 

 

Csodalámpa Óhaj-Sóhaj Kívánságteljesítő Alapítvány - logoCsodalámpa Alapítvány

 

Az elmúlt 10 év alatt országszerte már több mint 2200, súlyosan beteg, 3-18 év közötti gyermek álma teljesülhetett a Csodalámpa Alapítvány közreműködésével. A daganatos, leukémiás, izomsorvadásos, transzplantált és még nagyon sok egyéb, életet veszélyeztető betegségben szenvedő gyermek egy-egy kérését teljesíti a Budapesten 7 kórházban, valamint Kecskeméten, Miskolcon, Debrecenben, Szegeden, Pécsett, Zalaegerszegen, Szombathelyen, Győrben és Veszprémben működő nonprofit szervezet. Az önkéntesek önfeláldozó munkája és a támogatók segítsége teszi lehetővé, hogy ma már szinte minden napon sikerül az ország valamelyik pontján örömet szerezni egy nagyon beteg kisgyereknek, aki ebből az élményből erőt meríthet a gyógyulásához.

 

 

Már egy mobillal is sokat segít!

 

Gyűjtse össze régi, már nem használt mobiltelefonjait és azok tartozékait. Tegye őket egy borítékba vagy dobozba és küldje el nekünk. Választhat bármilyen beküldési módot, a legolcsóbban normál postai levélként, 235 Ft-ért tudja küldeményét feladni. Küldhet akár egyetlen hibás készüléket tartozékok nélkül is, minden mobil számít!

 

A küldeményeket az alábbi postacímen várjuk:

 

RENDO Digital Kft.
1149 Budapest, Angol u. 38.
A borítékra vagy dobozra kérjük, írja rá: „Adomány”.

 

 

(!) Az adományként beküldött készülékekre a honlapon található Általános Szerződési és Felhasználási feltételek, valamint Felvásárlási feltételek nem vonatkoznak.