Csomagolás és szállítás

Beküldés előtti teendők

- Törölje személyes adatait a készülékről és memóriakártyákról! A beérkezett készülékről minden adatot törlünk, ennek teljes körűségéért azonban nem tudunk felelősséget vállalni.
- Gondoskodjon róla, hogy a készülék ne legyen zárolva (pl. jelszóval, kóddal, aktiválási zárral, szolgáltató által, stb).
- Távolítsa el az egyéb adathordozókat! A készülékben felejtett SIM kártyát, DVD lemezt, stb. nem tudjuk visszaadni.
- Távolítson el minden matricát, fóliát, tisztítsa meg készülékét! Az erősen szennyezett készülékek kevesebbet érnek.
- A készülék gyári tartozékait, amelyeket a készülék megvásárlásakor annak dobozában kapott (fülhallgató, USB kábel, memóriakártya, stb.) tegye a csomagba!
- Ha rendelkezésre áll a használati utasítás vagy olyan tartozék, amelyre már nincs szüksége, tegye a csomagba azt is! Az új tulajdonos biztosan örül neki.
- Ha van bármilyen rossz vagy régi készüléke, amelyre már nincs szüksége, beleteheti a csomagba azt is. Ha menthetetlenek, gondoskodunk az újrahasznosításukról. Ha jók vagy menthetőek, új tulajdonost keresünk nekik.
- Csomagolja be az árut úgy, hogy a szállítás során ne sérülhessen meg! A szállítás során keletkező károkért nem tudunk felelősséget vállalni.


Csomagolási tippek és teendők

Válasszon a beküldendő készülék és a kiegészítők méretének és súlyának megfelelő csomagolást amely elég erős ahhoz, hogy a készüléket a szállítás során megóvja és amelynek megsértése nélkül a benne lévő termékhez nem lehet hozzáférni:

- Legjobb, ha kartondobozba csomagol, amely lehet a készülék eredeti doboza, egy másik készülék doboza vagy akár cipősdoboz is. Használhat postán kapható buborékfóliás borítékot is.
- Tegye a terméket és tartozékait egy zacskóba, hogy az esetleges nedvességtől megóvja őket. Ügyeljen rá, hogy a termékek egymással közvetlenül ne érintkezzenek, ne tudják megkarcolni egymást.
- Tegye a csomagolóanyagba a bezacskózott termékeket a maradék helyet tömje ki újságpapírral.
- Zárja le a csomagot.
- Nyomtassa ki az emailben kapott címiratot.

 

Gondoljon a környezetére:
- Ha egyszerre több terméket küld be, rakja őket egy dobozba.
- Ne használjon szükségtelenül nagy csomagolóanyagot.


Szállítási információk és teendők

Terméket beküldeni csak legalább 1000 Ft összértékű eladás esetén lehet és ez az emailben kapott címirat segítségével ingyenes.

 

- Ügyeljen rá, hogy a csomag feladása a címirat kiküldésétől számított 5 napon belül megtörténjen.
- A csomag szállítási ideje a feladástól számított 1-2 munkanap.


Postai feladás

- Csomagját az ország több, mint 2600 csomagfeladásra alkalmas postájának bármelyikében, díjmentesen feladhatja.
- FIGYELEM! A feladáshoz vigye magával az emailben küldött címiratot és adja át a csomaggal együtt a postásnak, aki azt lepecsételi, felső példányát a csomagra ragasztja, alsó példányát pedig visszaadja Önnek. A későbbiekben ezzel tudja igazolni, hogy feladta a csomagot.